Onursal başkan gündeme gelebilir

Trabzonspor'un 30 Kasım çoğunluk sağlanmazsa 8 Aralıkda yapacağı kongrede önemli kararlarda alınabilir.Kongrede Mehmet Ali Yılmaz'ın onursal başkanlığı konusu gündeme gelebilir.Başkan Sadri Şener yönetimiyle teknik direktör Şenol Güneş'i sert bir dille el

Onursal başkan gündeme gelebilir

Trabzonspor'un 30 Kasım çoğunluk sağlanmazsa 8 Aralıkda yapacağı kongrede önemli kararlarda alınabilir.Kongrede Mehmet Ali Yılmaz'ın onursal başkanlığı konusu gündeme gelebilir.

Başkan Sadri Şener yönetimiyle teknik direktör Şenol Güneş'i sert bir dille eleştiri yönelten Mehmet Ali Yılmaz'ın "onursal başkanlık" ünvanının geri alınması için yönetimin kongreyi beklendiği öne sürüldü.

Son zamanlarda kulübün internet sitesindeki bazı haberlerde 'Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' ibaresi 'Trabzonspor Tesisleri' olarak yazılmaya başlandı. Hatta Mehmet Ali Yılmaz'ın isminin tesislerden kaldırılması için çalışma yapıldığı bile ileri sürüldü.

Kongrede bu konunun gündeme getirilip getirilmeyeceği de merakla beklenirken yönetiminin büyük çoğunluğunun kulüpte 'efsane başkan' olarak tanınan Şamil Ekinci'ye, "onursal başkanlık" ünvanının verilmesini desteklediği iddia edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor