Onurlu Fırtına

Trabzonspor, normal süresi 1-1 biten maçta Beşiktaş'ı penaltılarda Onur Kıvrak'ın kurtarışı ile yendi ve özel turnuvada üçüncü olduDevre arası hazırlık kampını Antalya'da sürdüren Beşiktaş ve Trabzonspor,özel turnuvada karşı karşıya geldi. Mardan Stadı'nd

Onurlu Fırtına

Trabzonspor, normal süresi 1-1 biten maçta Beşiktaş'ı penaltılarda Onur Kıvrak'ın kurtarışı ile yendi ve özel turnuvada üçüncü oldu

Devre arası hazırlık kampını Antalya'da sürdüren Beşiktaş ve Trabzonspor,özel turnuvada karşı karşıya geldi. Mardan Stadı'nda oynanan ve normal süresi 1-1 biten karşılaşmadan Trabzonspor, penaltı atışları sonucunda toplamda 5-4'lük üstünlükle ayrıldı ve özel turnuvada 3. sırada tamamladı. Trabzonspor'un golünü 12. dakikada Janko, Beşiktaş'ın golünü ise 76. dakikada Hugo Almeida kaydetti.
 
İKİSİ DE KAYBETMİŞTİ
 
Beşiktaş'tan Almeida atıştan yararlanamazken Sivok, Necip, kaleci McGregor beyaz noktadan topu ağlarla buluşturdu. Trabzonspor'da ise Vittek, Adrian, Zeki ve Mustafa atışlarını gole çevirerek takımlarına turnuva üçüncülüğünü getirdi. Trabzonspor turnuvanın ilk maçında Werder Bremen'e 2-0, Beşiktaş ise Wolfsburg'a yine 2-0 mağlup olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor