Onur'dan G.saray açıklaması!

 Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak'tan basında çıkan haberlere yalanlama geldi.  Galatasaray'ın kendisine herhangi bir teklifinin olmadığını ifade eden Onur, menajeri ile de bu yönde bir

Onur'dan G.saray açıklaması!

 

Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Trabzonspor'un milli kalecisi Onur Recep Kıvrak'tan basında çıkan haberlere yalanlama geldi. 
 
Galatasaray'ın kendisine herhangi bir teklifinin olmadığını ifade eden Onur, menajeri ile de bu yönde bir görüşmenin yapılmadığını ifade etti.
Trabzonspor'un Ankara dönüşünde bordo-mavili kulübün asbaşkanı Nevzat Şakar ile özel bir görüşme yapan Onur, Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadığını ve basında çıkan haberlerin kendisini de çok üzdüğünü dile getirdi.
Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da, Onur için Galatasaray'dan herhangi bir teklif almadıklarını ve basında çıkan bu haberleri kendilerinin de şaşkınlıkla takip ettiğini söyledi.
Şakar ayrıca, milli kalecinin sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin 7.5 milyon euro olduğunu ve ancak bu rakamı getiren kulüp ile transfer masasına oturabileceklerini dile getirdi.
Galatasaray Kulübü yetkilileri de Onur Recep Kıvrak için Trabzonspor ya da menajeri ile herhangi bir görüşmenin yapılmadığını ve şu anda gündemlerinde transferin olmadığını ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor