Onur ve Alanzinho imzaladı

Trabzonspor'un sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardığı Onur ve Alanzinho, kendilerini yeniden Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeye resmen imza attı. Onur yıllık 2 trilyon 300 bin TL Alanzinho ise 850 bin euro alacak.Trabzonspor, iç transferde kaleci Onur

Onur ve Alanzinho imzaladı

Trabzonspor'un sözleşme uzatma konusunda anlaşmaya vardığı Onur ve Alanzinho, kendilerini yeniden Trabzonspor'a bağlayan sözleşmeye resmen imza attı. Onur yıllık 2 trilyon 300 bin TL Alanzinho ise 850 bin euro alacak.

Trabzonspor, iç transferde kaleci Onur Recep Kıvrak ve Brezilyalı oyuncu Alanzinho'nun sözleşmelerini uzattı. Haber61.net 6 Mart'ta Onur'un sözleşme uzatacağını siz okurlarına duyuran ilk basın kuruluşu oldu.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan ve kulüp yönetim kurulu üyesi Recep Denizer'in hazır bulunduğu imza töreninde Onur ile 2015-2016 sezonunu, Alanzinho ile de 2013-2014 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalandı.

Alanzinho'nun opsiyon hakkının da kullanılarak 2 yıl, 2012-2013 sezonu sonunda sözleşmesi bitecek olan Onur ile bu sezon başından itibaren olmak üzere yeniden 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Denizer, imza töreninde yaptığı konuşmada, her iki sporcunun bugüne kadar Trabzonspor'a çok önemli katkıları olduğunu belirterek, ''Attığımız imzalarla da bunu pekiştirdik. Uzun yıllar her iki kardeşimizden de Trabzonspor'a başarıyla hizmet etmelerini bekleyeceğiz. Tüm Trabzonspor camiası adına sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın'' dedi.

Denizer, Onur'un sözleşmesinde 'şu kadar para getirmeleri halinde serbest kalır' gibi bir maddenin bulunmadığını ifade ederek, ''Onur, 5 yıl gibi uzun süre kalacak, Trabzonspor'a önemli hizmetleri olacaktır. Kendisi de dengeleri bozmamak adına büyük özveride bulunmuştur. Bundan dolayı kendisine teşekkür ederiz'' diye konuştu.


-Onur: ÇOK MUTLUYUM'-

Kaleci Onur ise kendisi için önemli bir günü yaşadığını belirterek, ''Çok mutluyum. Sonuçta tekrar sözleşmemi uzatarak kendi evimde kaldım. Bunun büyük mutluluğunu yaşıyorum. Sayın başkanıma değerli yöneticilerime menajerime emeği geçen herkese teşekkür ederim'' dedi.

Kulübünün büyüklüğünü bildiğini ifade eden Onur, ''Ben de elimden gelenen en iyisini yapmak için çabaladım. Bundan sonra daha büyük bir hısla çalışacağım'' diye konuştu.

Trabzonspor'da oynamanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Onur, şöyle devam etti:

''Ben de bu ayrıcalığı en iyi yaşayanlardan biriyim, duygularım tarifsiz. Böyle büyük camia yanımda olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum. Sakatlığım süreci içinde Trabzonspor Kulübü'nün başta sayın başkanı olmak üzere değerli yöneticilerine sakatlandığımda beni dünyanın en iyi doktoruna gönderdikleri için teşekkür ediyorum. Bana  kadar sahip çıktıklarını biliyorum.''

Onur, Tolga ile birlikte iki milli kaleciye bordo-mavili takımın sahip olduğunu kaydederek, şöyle konuştu:

''Tolga ağabey önce çok iyi bir insan, çok iyi bir kaptan. Benim için mükemel bir kaleci. Trabzonspor için de öyle. Ben şu an kendimi herşeyiyle hazır hissediyorum. Kısmet olur şans gelirse kaldığım yerden devam etmek istiyorum. Trabzonspor'un iki önemli kalecisi var. Bora ve Zeki de öyle. Birbirinden iyi 4 kalecisi var. Ama büyük takımların bence iyi kalecileri olmak zorunda. Çünkü büyük takımların hedefi var. Trabzonspor'un şampiyonluk ve şampiyonlar ligi hedefleri var. Trabzonspor için rekabet sıkıntı olmaz şans olur, bundan takım kazanır. Elimizden geldiğince en iyi çalışıp o formayı alnımızın akıyla terleteceğimizi düşünüyorum.''

 

-Alanzinho: ''AİDİYET DUYUYORUM''-

Brezilyalı oyuncu, bordo-mavili takımda 3 sene sonra kendine yeni bir sayfa açtığını belirterek, ''Bundan ötürü çok mutluyum. Mutlulukla ve güzel deneyimlerle geçen 3 yılı geride bıraktım. Bundan ötesi kulüpte ve şehirdeki inanlar beni çok iyi sahiplendiler, yardımcı oldular. Ben de buraya aidiyet duyuyorum'' dedi.

Trabzonspor'un Türk futbolunda önemli bir yerinin olduğunu kaydederek, ''Bu kadar Türkiye futbolunda önemli yeri olan büyüktür"

 

Onur ve Alanzinho'nun alacağı miktarın tüm raporu...

 ONUR "2 MİLYON 350  BİN TL'DEN BAŞLAYACAK

 

Trabzonspor tarafından Onur Recep Kıvrak ile ilgili KAP'a bildirilen rapor:

"Profesyonel futbolcumuz Onur Recep Kıvrak'ın sözleşmesinin 2015-2016 sezonu sonuna kadar uzatılması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;

2011-2012 futbol sezonu için 2.300.000 TL garanti ücret,
2012-2013 futbol sezonu için 2.530.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti,
2013-2014 futbol sezonu için 2.530.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti,
2014-2015 futbol sezonu için 2.645.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti,
2015-2016 futbol sezonu için 3.565.000 TL garanti ücret ve 34.500 TL maçbaşı ücreti ödenecektir"

 

ALANZINHO'YA YILLIK 850 BİN EURO 

Profesyonel futbolcumuz Alan Carlos Gomes Da Costa-Alanzinho'nun sözleşmesinin 2013-2014 sezonu sonuna kadar uzatılması konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre futbolcuya;
2012-2013 futbol sezonu için 850.000 EUR garanti ücret ve 7.500 EUR maçbaşı ücreti,

2013-2014 futbol sezonu için 875.000 EUR garanti ücret ve 8.000 EUR maçbaşı ücreti  ödenecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler