Onur transfer için konuştu!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Onur, gelecek sezon hem kendi performansının hem de takımın performansının çok farklı olacağını düşündüğünü belirterek, şöyle konuştu: "Transfer söylent

Onur transfer için konuştu!

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur, yeni sezonun başlamasını sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Onur, gelecek sezon hem kendi performansının hem de takımın performansının çok farklı olacağını düşündüğünü belirterek, şöyle konuştu: "Transfer söylentilerine hiçbir zaman kulak asmadım. Şu anda tatilimi yapıyorum ve kendimi yeni sezona hazırlıyorum. Umarım çok iyi bir sezon geçiririm ve hem benim için, hem Trabzonspor için istediğimiz noktalara ulaşırız. Trabzonspor tarihinde kendime yer açmak için elimden geleni yapıyorum. Taraftarlarımızın beni sevdiği kadar ben de onları seviyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor