Onur Trabzon'un Gururu Oldu

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de devam eden Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonasında Trabzonlu boksör yarı finale kalarak madalyayı garantiledi.GURURUMUZ ONURUkrayna’nın başkenti Kiev ‘de 5 Eylül'de başlayan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonasında Trabzon Hedef Boks s

Onur Trabzon'un Gururu Oldu

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de devam eden Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonasında Trabzonlu boksör yarı finale kalarak madalyayı garantiledi.

GURURUMUZ ONUR

Ukrayna’nın başkenti Kiev ‘de 5 Eylül'de başlayan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonasında Trabzon Hedef Boks spor kulübünden 57 kg boksörümüz Onur ARSLAN da yarı finale kalarak madalyayı garantileyen boksör oldu.

Dün ringe çıkan boksörümüz ARSLAN, Avustralyali rakibi Tetahio UTIA karşısnda mücadeleden 3-0 galip ayrılarak yarı finale yükseldi.  İlk turu bay geçen boksörümüz Onur ARSLAN sırasıyla ikinci turda Tayvan'lı Yu-Hsiang LIAO'yu 3-0, üçüncü turda da Ermeni rakibi Sevak MRTCHYAN'ı da yine aynı sonuçla 3-0 yenerek çeyrek finale yükselmeyi başarmıştı. 

Milli boksörümüz İngiliz rakibini çeyrek finalde 2-1 yenerek yarı finale yükselen Kazakistan'dan Ablaikhan ZHUSSUPOV ile finale çıkma mücadelesi verecek.

Antrenör Nazım Dalkıran ilk kez böylesine önemli bir organizasyona katılan genç

sporcunun madalya alması bizleri çok sevindirmiştir. Şampiyonaya Türkiye adına 7 sporcu katıldı bu sporculardan ikisi madalya almayı garantilediler. Yarın ringe çıkacak olan Onur inanıyorum altın madalya ile ülkemize dönecektir. 5 Eylül'de başlayan Dünya Yıldızlar Boks Şampiyonasında 14 Eylül'de yarı finaller, 15 Eylül günü de final müsabakaları yapılacak.
 
52 ülkeden 351 boksörün mücadele ettiği Dünya yıldızlar boks şampiyonası AIBA tarafından her iki yılda bir düzenleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor