Onur, Trabzonspor'da kalıyor

Trabzonspor ile sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Onur Kıvrak, yöneticilerle yaptığı görüşmede, Bordo-mavili takımda kalmak istediğini iletti.Selçuk ve Egemen gibi yerli oyuncuları bedavaya rakiplerine kaptıran Trabzonspor, sözleşmesi 2013'te bitec

Onur, Trabzonspor'da kalıyor

Trabzonspor ile sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Onur Kıvrak, yöneticilerle yaptığı görüşmede, Bordo-mavili takımda kalmak istediğini iletti.

Selçuk ve Egemen gibi yerli oyuncuları bedavaya rakiplerine kaptıran Trabzonspor, sözleşmesi 2013'te bitecek olan Onur Kıvrak'ta aynı sorunu yaşamamak için başarılı kaleciyle yaptığı görüşmelerde sona yaklaştı.

Milli kaleci ile yapılan görüşmeler sonunda büyük bir oranda anlaşmaya varılırken, Bordo-mavili yöneticiler, Onur konusunda bir sıkıntı yaşamayacaklarını ifade etiler.

Onur, Bordo-mavili yönetim ile yaptığı görüşmede, Trabzonspor'da kalmak istediğini ileterek, "Benim burada bir sıkıntım yok. Bana her konuda her zaman yardımcı olundu. Trabzonspor'da kalmak istiyorum. 

Bunun için fedakarlık yapmaya hazırım. Buradan hiç bir yere gitmek istemiyorum" demesi üzerine Bordo-mavili yönetim rahat bir nefes aldı.

Devamı sayfa 2'de...

 

Trabzonspor yönetimi kısa bir süre içinde başarılı kalecinin sözleşmesini uzatmak için imza attıracak.

GİDECEKLER ŞEKİLLENİYOR
Öte yandan Trabzonspor, beklentilere cevap veremeyen bazı oyuncularla devre arasında yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

Takımda fazla forma şansı bulamayan Barış Ataş, Sezer Badur ve Murat Tosun ile birlikte yabancı oyunculardan Pawel ve Piotr Brozek kardeşlere devre arasında teklif gelmesi halinde bu oyuncularla yolların ayrılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler