Onur neden milli takımda yok?

Almanya'da yapacakları hazırlık kampının oyuncuların kaynaşması ve ekip ruhu açısından önemli olduğunu belirten A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çok sayıda tecrübeli futbolcunun kamp kadrosunda yer almamasının farklı yorumlanmaması ge

Onur neden milli takımda yok?

Almanya'da yapacakları hazırlık kampının oyuncuların kaynaşması ve ekip ruhu açısından önemli olduğunu belirten A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, çok sayıda tecrübeli futbolcunun kamp kadrosunda yer almamasının farklı yorumlanmaması gerektiğini savundu.

Futbol Federasyonu'nun internet sitesine, 24 Mayıs-1 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek kampla ilgili değerlendirmede bulunan Avcı, Macaristan maçından sonra 2 aylık bir sürenin ardından takımın bir araya geleceğini kaydederek, "Bu kamp, hem yeni hem de daha önceden bizimle birlikte olan oyuncularımızın kaynaşması ve ekip ruhunu yaşaması açısından çok önemli" diye konuştu.

Abdullah Avcı, daha önceki kamp ve maçlarda forma giyen bazı futbolcuların bu kampın kadrosunda yer almamasının speküle edilmemesi gerektiğini, bu futbolcularla iletişim halinde olduğunu bildirdi.


Onur neden yok?
Onur Kıvrak ve Umut Bulut'un düğünleri olduğu için kendisinden izin istediğini belirten Avcı, "Bu kadro, kendi mevkilerinin çok değerli isimlerinden oluşan bir kadrodur. Daha önceki kamp ve maçlarımızda olan bazı isimler, çeşitli sebeplerle bir hafta bizimle birlikte olamayacak. Bu seçimin herhangi bir şekilde speküle edilmemesi gerekiyor. Onur Kıvrak ve Umut Bulut düğünleri olduğu için izin istedi. Bunun yanı sıra omzundaki sıkıntısı süren ve operasyon geçirmesi muhtemel Gökhan Gönül, ameliyat olan Necip Uysal ile sakatlıktan yeni çıkmış Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, Egemen Korkmaz ve Hamit Altıntop da hem çeşitli sakatlıkları hem de sezon içinde 50'ye yakın maç oynamaları nedeniyle, Almanya özelinde takımda olmayacak. Kendileri ile devamlı iletişim halindeyim" şeklinde görüşlerini aktardı.

Milli formayı giyen veya giymeyen çok sayıda futbolcuyu takip ettiklerini anlatan Avcı, "Her türlü analizi, raporlamayı aralıksız yapıyoruz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Milli takımın her şeyin üzerinde olduğunu futbolcularımız çok iyi biliyor, tüm kamuoyunun da bilmesini rica ediyorum" ifadesini kullandı.

Kamp süresince Letonya ve Slovenya ile hazırlık maçları yapacaklarını hatırlatan Avcı, takımdaki tecrübeli oyuncuların yanı sıra genç isimlerin bu maçlarda en iyi performansı sergileyeceklerine emin olduğunu vurguladı.

Hazırlık maçlarında Almanya'da yaşayan gurbetçilerden destek isteyen A Milli Takım Teknik Direktörü, "Bizi her zaman büyük bir coşku ile destekleyen vatandaşlarımızı tribünlere bekliyoruz. Ancak coşku ve heyecan derken, geçen yıl seyircilerimizin sahaya girmesi nedeniyle yarıda kalan Finlandiya maçını unutmamak gerekiyor. O bakımdan son dakikaya kadar ama dozunda bir destek rica ediyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler