Onur müjdeyi verdi

Henüz sözleşmesini uzatmadığı için "yüksek ücret istiyor" şeklinde eleştirilere maruz kalan kaleci Onur isyan etti.Sosyal platform facebook üzerinden bordomavili taraftarlara seslenen Onur, iddiaların aksine çok yüksek bir rakam talep etmediğini ve sadece

Onur müjdeyi verdi

Henüz sözleşmesini uzatmadığı için "yüksek ücret istiyor" şeklinde eleştirilere maruz kalan kaleci Onur isyan etti.

Sosyal platform facebook üzerinden bordomavili taraftarlara seslenen Onur, iddiaların aksine çok yüksek bir rakam talep etmediğini ve sadece hak ettiği rakamı istediğini vurgulayarak imza müjdesini verdi.

İşte milli kalecinin Trabzon sevgisini ortaya koyan o mesajı: "Konuşmam yasak ama ceza alsam da siz benim ailemsiniz. Yönetimle anlaşmıştık, benden kaynaklanmayan sorunlar çıktı. Paragöz değilim.

Ben bu şerefli forma için en verimli anımda 6 ayımı verdim ve gerekirse canımı veririm. En geç 10 gün içinde imza atacağım"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor