Onur Kıvrak: Trabzon ile anlaştım

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi hakkındaki transfer söylentilerine son noktayı koydu.Başkan Sadri Şener'in yaklaşık 1 hafta önce yaptığı, 'Onur'la her konuda anlaşmaya vardık" şeklindeki açıklamasına rağmen imza atmadığı için ismi transfer gündeminde

Onur Kıvrak: Trabzon ile anlaştım

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi hakkındaki transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Başkan Sadri Şener'in yaklaşık 1 hafta önce yaptığı, 'Onur'la her konuda anlaşmaya vardık" şeklindeki açıklamasına rağmen imza atmadığı için ismi transfer gündeminde yer almaya devam eden Onur, "Trabzonspor ile anlaştım. Bu anlaşma süresi de öyle konuşulduğu gibi çok uzun sürmedi. Trabzonspor'u çok seviyorum ve burada kaldığım için mutluyum. Menajerim Manisaspor maçının ardından Trabzon'a gelecek ve ardından basın önünde sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.

Bu arada 2013 yılında sözleşmesi sona erecek olan Onur'un sözleşmesinin 2015 yılına kadar uzatıldığı ve futbolcuya yıllık 1.3 milyon verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor