Onur Kıvrak kaleyi kapattı

Kalecilerden yana sıkıntı yaşamayan Bordo-Mavili takımda Onur Kıvrak'ın özellikle Avrupa'da gösterdiği performans yüzleri güldürüyor.Bu sezon UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme ve Play-Off turunda toplamda 5 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor’da, Onur kalesinde yalnız

Onur Kıvrak kaleyi kapattı

Kalecilerden yana sıkıntı yaşamayan Bordo-Mavili takımda Onur Kıvrak'ın özellikle Avrupa'da gösterdiği performans yüzleri güldürüyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme ve Play-Off turunda toplamda 5 karşılaşmaya çıkan Trabzonspor’da, Onur kalesinde yalnızca 2 gol gördü. Avni Aker’deki 4-2’lik Derry City maçında şanssız 2 gol yiyen tecrübeli file bekçisi dün akşamki Kukesi maçı da dahil olmak üzere 4 müsabakada kalesini gole kapattı. Başarılı kaleciye Arnavutluk’ta çok iş düşmese de hatasız oynadı, arkadaşlarına güven verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler