Onur haberine yalanlama...

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, ulusal basın tarafından her gün bir başka kulübe gönderiliyor. Haber61.net Haber merkezinin edindiği bilgiye göre, bordo mavili ekibin milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, her gün hakkında çıkan yalan yanlış transfer habe

Onur haberine yalanlama...

Trabzonspor'un kalecisi Onur Kıvrak, ulusal basın tarafından her gün bir başka kulübe gönderiliyor. 

Haber61.net Haber merkezinin edindiği bilgiye göre, bordo mavili ekibin milli kalecisi Onur Recep Kıvrak, her gün hakkında çıkan yalan yanlış transfer haberleri nedeniyle sıkıntılı. 

Bugün ulusal basında hakkında Beşiktaş ile anlaştı şeklinde haberler çıkan kaleci Onur’un Beşiktaş ile görüştüğünün yalan olduğu ortaya çıktı.

ONUR: ADAMLARLA GÖRÜŞMEDİM BİLE DEVAMI SAYFA 2'DE

Trabzonspor’un milli kalecisi Onur, hakkında her gün transfer haberleri çıktığını belirterek, "Bugün birçok basın kuruluşunda Beşiktaş ile anlaştığım şeklinde hakkımda haberler çıktı. Bir kere daha söylüyorum. 

Haber tamamen asılsız Bırakın anlaşmayı görüşmedim bile. Bunlar nereden çıkıyor anlayamadım.

Ben şuan Trabzonspor’un mukavelesi süren bir futbolcusuyum. Yönetim sözleşmemi uzatmak için teklif yaptı. 

Burada kalmak istiyorum. Yönetimle görüşmelerimiz sürüyor. Bunlar olumlu yada olumsuz sonuçlanmadan kimseyle transfer konuşmam. Bu haberlere taraftarlarımız ne olur itibar etmesin” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler