Önce Başbakan'a sonra Şenes Erzik'e

 Trabzonspor Divan Başkanlık kurulu başkanlığı Başbakan Recvep Tayyip Erdoğan'dan sonra UEFA asbaşkanı tescilli Trabzonspor düşmanı Şenes Erzik'ede sitem doliu bir mektup gönderdiDivanbaşkanlık Kurulu Başkanı  Ali ÖZBAK’ imzalı mektup aynen şöyleİşte o me

Önce Başbakan'a sonra Şenes Erzik'e

 Trabzonspor Divan Başkanlık kurulu başkanlığı Başbakan Recvep Tayyip Erdoğan'dan sonra UEFA asbaşkanı tescilli Trabzonspor düşmanı Şenes Erzik'ede sitem doliu bir mektup gönderdi

Divanbaşkanlık Kurulu Başkanı  Ali ÖZBAK’ imzalı mektup aynen şöyle

İşte o mektup;

 "Yaklaşık 40 yıldır Ülke ve Avrupa futbolu içerisinde üst düzey yöneticilik sıfatı ile bütünleşmiş bir kimliksiniz. Ülkemizde on yıla yaklaşan bir TFF Başkanlık göreviniz bulunmaktadır. Bu süreçte, Trabzonspor hep sizinle birlikte aynı kulvarda yer aldı ve yürüdü.

Ülke futbolumuz, 03 Temmuz sürecini yaşadı, yaşamaya da devam ediyor. Camiamızın inancı o dur ki, bu süreçte kulübümüze hiç yakın olmadınız, hatta daha da uzaklaştığınız intibasını verdiniz!

18.10.2012’de Beşiktaş Kulübümüzün Onursal Başkanı Sayın Süleyman SEBA yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle, Beşiktaş Acıbadem hastanesine kaldırıldı.

Kuşkusuz, Süleyman SEBA Ülke futbolunda bir sembol değerdir. O nedenle; O’nu her futbol adamı ve kulüplerin ziyaret etmesi, kendisi ve camiası adına geçmiş olsun dileklerini sunması bir insanlık görevidir.

Trabzonspor adına da bu görevi yerine getirmesi öncelikli olarak, şahsında Trabzonspor’u temsil etme hakkı ile donanımlı olan Başkan Sadri ŞENER’di.

Sayın, ŞENER’de bu bilinç ve sorumluluk duygusu ile gecikmeden hemen görevini yerine getirmek anlamında, anında hastaneye koşar. İnsanlık hali, O’da malum o kazayı geçirir ve takiben ameliyatla bütünleşir. Dolayısıyla, O’da aynı hastanede ziyaretlik olur.

Siz, Sayın SEBA’yı ziyarete gittiğinizde; geçmişte Sayın ŞENER’le ne yaşamış olursanız, olun; bizim insanlık anlayışımıza göre, böyle durumlarda geçmiş hiç gözetilmeksizin, o güne göre davranılır. Kaldı ki, ziyaret edeceğiniz bir kişi değil, bir kurumdu! Ve adı da Trabzonspor’du.

 

 

 

 

 

Sayın ERZİK,

 03 Temmuz süreci ile ilintili sizinle ilgili camiamızın düşünceleri anlamında yanılmadığını hastaneye Sayın SEBA’yı ziyarete gittiğinizde başkanımızı ziyaret etmemekle teyit etmiş oldunuz.

Bu nedenle camiamız, tavrınızdan ötürü size çok kırılmıştır.

Biz Divan Başkanlık Kurulu olarak, camiamızın incinmişliğini size bildirme de aracılık görevini yerine getirmiş bulunuyoruz.

Saygılarımızla

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler