Ömer: "Trabzon'a her yer Trabzon"

Medical Park Antalyaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmelerine karşın, ligde kaldıklarını için mutlu olduklarını ifade ederek, İstanbul'a 1 puan almak için geldiklerini belirtti.Ömer, 1 puan almaları durumunda ligde kalmayı garantiledik

Ömer: "Trabzon'a her yer Trabzon"

Medical Park Antalyaspor'un kalecisi Ömer Çatkıç, Fenerbahçe'ye 2-0 yenilmelerine karşın, ligde kaldıklarını için mutlu olduklarını ifade ederek, İstanbul'a 1 puan almak için geldiklerini belirtti.

Ömer, 1 puan almaları durumunda ligde kalmayı garantilediklerini anımsatarak, "Mağlup duruma düşünce kulaklarımız Samsunspor maçına odaklandı. Kaybederek ligde kaldık, belki buruk bir sevinç olabilir. Ama Anadolu takımları için ilk hedef Süper Lig'de devam etmektir. Herkes mutlu olsun" diye konuştu.

Çatkıç, Mardan Antalyaspor Stadı'nda maçlarını oynamaya başladıktan sonra Antalya şehri ile Antalyaspor'un birbirinden koparıldığını da söyleyerek şöyle konuştu:
"Trabzonsporlular 'Bize her yer Trabzon' diyor. Antalyasporlular için de her yer deplasman. Yetkililer bir an önce bu stat sorununu çözerek, Antalyaspor ile Antalya şehrini birleştirsinler" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor