Ömer Koç Gençler Türkiye Şampiyonu

 3-9şubat tarihleri arasında Manisa da yapılan ferdi erkekler Türkiye şampiyonasında Osmanlı boks spor kulübü sporcusu Ömer KOÇ  52 kg da Türkiye şampiyonu oldu. Ömer KOÇ 201-2012 yılların iki kez Avrupa 3.si olmuştu.Başarılarına yine bir yenisini katarak

Ömer Koç Gençler Türkiye Şampiyonu

 

3-9şubat tarihleri arasında Manisa da yapılan ferdi erkekler Türkiye şampiyonasında Osmanlı boks spor kulübü sporcusu Ömer KOÇ  52 kg da Türkiye şampiyonu oldu.
 
Ömer KOÇ 201-2012 yılların iki kez Avrupa 3.si olmuştu.Başarılarına yine bir yenisini katarak Manisa da altın madalya kazandı.Boks otoriteleri ömerin çalışması ve disiplinli olmasından dolayı daktir edileçek sporcu olduğunu söylediler.
Bu yıl Hollanda da yapılaçak olan Avrupa şampiyonasına katılarak ülkemize madalya kazandırmak istediğini söyleyen ömer koç,bu başarıda başkanımız Mustafa KUK  ve antrenörüm Turgut DEREKÖYLÜ nün payı büyük dedi.
      
Antrenör Turgut dereköylü ise bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum ded.
Osmanlı boks spor kulüp başkanı Mustafa  kuk   biz Trabzon ve türk sporuna hizmet ediyoruz.cocukları spora kazandırmak istiyoruz bu konuda yoğun çalışmalarımız var.Gerekli destekleri bazı iş adamlarımızdan bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor