Ömer Eyüpoğlu Trabzonspor'da

Trabzonspor'da görevine son verilen Altyapı sorumlusu Özkan Sümerin yerine getirilmesi planlanan Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüpoğlu emekliliğini istedi.Daha önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği bilinen Ömer

Ömer Eyüpoğlu Trabzonspor'da

Trabzonspor'da görevine son verilen Altyapı sorumlusu Özkan Sümerin yerine getirilmesi planlanan Trabzon Lisesi Müdürü Ömer Eyüpoğlu emekliliğini istedi.

Daha önce Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile yaptığı görüşmenin olumlu geçtiği bilinen Ömer Eyüpoğlu bu gelişmenin ardından Pazartesi günü kesin olarak Trabzonspor Futbol Akademisinin başına geçmesi bekleniyor.

Altyapının başına geçecek olan Ömer Eyüpoğlu yeni yönetimin projeleri arasında bulunan ve en önemlilerinden biri olan Trabzonspor koleji ile ilgili de çalışmalar yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler