Olmadı sayın Varlıbaş!

Trabzonspor eski Ankara Temsilcisi ve kongre üyesi olan Şükrü Kuleyin, Süleyman Varlıbaş’ın yerel basına vermiş olduğu demece çok anlamlı cevaplar verdi.Kuleyin, Süleyman Varlıbaş'ın sözlerinin yanlış olduğunu belirterek, "Sayın Varlıbaş bir Trabzonlu ola

Olmadı sayın Varlıbaş!

Trabzonspor eski Ankara Temsilcisi ve kongre üyesi olan Şükrü Kuleyin, Süleyman Varlıbaş’ın yerel basına vermiş olduğu demece çok anlamlı cevaplar verdi.

Kuleyin, Süleyman Varlıbaş'ın sözlerinin yanlış olduğunu belirterek, "Sayın Varlıbaş bir Trabzonlu olarak sizleri dışarıdan gözlemleyen ve sizlerin başarılı işlerini gören bir hemşehriniz olarak gurur duyarken yaptığınız açıklamalar bizleri derinden üzmüştür. Hiç olmadı ve hiç şık durmadı. Bizler Ataşehir’deki yükselen binalarınızla Arena stadındaki markanızı görünce çevremize hava atarken sizler vermiş olduğunuz bu demeçle bizleri hayal kırıklığına uğrattınız.

Sayın Varlıbaş, bizlerin tek yürek tek ses vermemiz gerekirken sizler yönetim ve başkanı acizlikle suçladınız. Bu demeç bence popülist bir yaklaşımdır" dedi.

SİZE SORULARIM VAR
Kuleyin, "Size sorularım var. 3 Temmuz’dan beri şehrimize, kulubümüze, başkanımıza yapılan hakaretlere ve haksızlıklara karşı ne gibi tepki gösterdiniz. Bunamış bir takım soytarılar Ulusal kanallarda bizlere pontosçuluk suçlaması yaparken Fransızların Trabzonlulardan daha onurlu olduğunu söylerken sizler ne yaptınız.

Suçlu Fenerbahçe başkanı adliyedeyken binlerce Fenerli tepki koyarken suçsuz Trabzonspor başkanı adliyedeyken sizler ne tepkisi gösterdiniz.

Her konuşmasından sonra ceza verilen maçlara bile gitmesi yasak olan devre aralarında karakollarda imza atan başkana ne gibi destek verdiniz. Bizler sizin gibi güçlü insanları kulübümüzün ve başkanının yanında görmek isteriz. Gün birlik günüdür gün destek günüdür. Geliriz kongreye bu yönetim hatalıysa oylarımızla değiştiririz" diye konuştu.

TRABZONSPOR'A ZARAR VERMEYELİM
Kuleyin, "Eleştirilerimizi ve tepkilerimizi kongrede ortaya koyarız kamuoyu önünde bunları tartışarak Trabzonspor’a zarar vermeyelim.

Sizlerden köstek değil destek bekliyoruz. Şer güçlere karşı savaş veren başkan ve yönetimimizi desteklemek her Trabzonlunun ve her Trabzonsporlunun görevidir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor