Olimpiyatlarda 4 Trabzonlu

35 gün sonra İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak Olimpiyatlarda 4 Trabzonlu yürek Milli takım formasını terletecek.2012 yılında gerçekleşecek olan Londra olimpiyatlarında Trabzonlu dört sporcu milli takım forması ile yarışacakGüreş ve boks branşlar

Olimpiyatlarda 4 Trabzonlu

35 gün sonra İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak Olimpiyatlarda 4 Trabzonlu yürek Milli takım formasını terletecek.

2012 yılında gerçekleşecek olan Londra olimpiyatlarında Trabzonlu dört sporcu milli takım forması ile yarışacak

Güreş ve boks branşlarında yarışarak ter dökecek sporcularımız arasında  Güreş dalında Selçuk Çebi Boks dalında ise Fatih Keleş (60 kilo), Ferhat Pehlivan (49 kilo), Yakup Şener (64 ) hem Trabzon’un hemde Türkiye’nin gururu olacaklar.

 

Türkiye Londra 2012 oyunlarına 90 sporcu ile katılır iken bu 90 sporcu içerisinde 4 Trabzonlu sporcunun olması ise Trabzon için ayrı bir gurur kaynağı olurken boks branşında Türkiye’yi temsil edecek 6 sporcunun 3’nün Trabzonlu olması ise mücadele sporlarında Trabzon’un ne kadar önde bir kent olduğunu da göstermekte.

 

 Trabzonlu sporcuların fotoları için tıklayın 

 

Daha önce yapılan olimpiyatlara Trabzonlu 4 sporcu aynı olimpiyatlara katılmamıştı. Böylelikle İngiltere’nin başkenti Londra’da yapılacak oyunlar Trabzon için çok önemli. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler