Olimpiyat Müzesi ziyarete açıldı

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında, Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen 11. Avrupa Gençlik Olimpiyatları sırasında kullanılan malzemeler ve dökümanlar sergileniyor. Olampiyat Müzesi oluşturmak için toplanan tüm malzemeler, depolandıkları Trabzon

Olimpiyat  Müzesi ziyarete açıldı

23-30 Temmuz 2011 tarihleri arasında, Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen 11. Avrupa Gençlik Olimpiyatları sırasında kullanılan malzemeler ve dökümanlar sergileniyor.

 

Olampiyat Müzesi oluşturmak için toplanan tüm malzemeler, depolandıkları Trabzon Sporcu Kamp Eğitim Merkezi’ndeki Medya Binası olarak kullanılan yerde oluşturulan bölümde görmek isteyenlerin ziyaretine açıldı.

 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’nın çabaları ve Şube Müdürü Murat Sağsöz’ün sorumluluğu ile Medya Merkezi’nin ikinci katındaki bölümde sergilenmeye başlanan malzemeler hafta içi mesai saatlerinde gezip görülebilecekler.

 

Spor müsabakaları ile oyunlar öncesi ve sırasında çıkarılan yayınlar, gösterge levhaları, ışıklı panolan ve tüm görsellerin yer aldığı sergide yer alanlar daha sonra oluşturulacak Olimpiyat Müzesi’ne konacaklar.

olimpiyat_muzesi.20120523180053.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor