Olic'in yerine Burak'ı istiyorlar

Trabzonspor formasıyla kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Burak Yılmaz, dünya devlerini de peşinden koşturuyor. 26. haftası geride kalan Süper Lig’de kaydettiği 27 gol ile kendi rekorunu kıran ve yeni rekorlara göz diken başarılı oyuncu, Avrupa’nın

Olic'in yerine Burak'ı istiyorlar

Trabzonspor formasıyla kariyerinin en başarılı sezonunu geçiren Burak Yılmaz, dünya devlerini de peşinden koşturuyor.

26. haftası geride kalan Süper Lig’de kaydettiği 27 gol ile kendi rekorunu kıran ve yeni rekorlara göz diken başarılı oyuncu, Avrupa’nın dev takımlarının da takibine girdi. Birçok büyük takımın yakından ilgilendiği golcü futbolcuyu son olarak Bayern Münih Kulübü’nün de mercek altına aldığı ortaya çıktı.

Westdeutsche Allgemeine’nin haberine göre Almanya’nın dev ekibi Hırvat forveti Ivica Olic’in yerine Türk futbolcuyu transfer etmek istiyor. 33 yaşına gelen oyuncunun kariyerinin sonlarına yaklaşması ve Wolfsburg ile görüşmelere başlamasıyla harekete geçen Bayern’in, yeni sezon kadrosu için Yılmaz’ı transfer listesinin üst sıralarına koyduğu ifade edildi.

26 yaşındaki oyuncunun bordo-mavililerle olan sözleşmesindeki, “5 milyon euroya serbest kalır” maddesinin de Bavyera ekibi için çok cazip bir ortam yarattığı ifade edildi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor