Olcan'a hayranından sürpriz

Akçaabat Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ozan Kazancı tarafından, Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın’a Trabzonspor Dergisi için çekilmiş bir fotoğrafın karakalem resim çalışması hediye edildi. Aldığı hediye dolayısıyla büyük m

Olcan'a hayranından sürpriz

Akçaabat Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi 10. Sınıf öğrencisi Ozan Kazancı tarafından, Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Olcan Adın’a Trabzonspor Dergisi için çekilmiş bir fotoğrafın karakalem resim çalışması hediye edildi.

 

Aldığı hediye dolayısıyla büyük mutluluk yaşadığını dile getiren Olcan, genç taraftara ilgisi ve çalışmasından dolayı teşekkür ederek, resmi çok beğendiğini söyledi.

 

Genç Trabzonspor taraftarı Ozan Kazancı ise Olcan’ı büyük bir beğeniyle takip ettiğini ve ona karşı duyduğu hayranlık nedeniyle de resmini çizdiğini ifade etti.

 

Başarılı oyuncu Olcan ziyarette, Ozan'a imzalı formasını hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor