Olcan yeni mevkisi için ne dedi?

Trabzonspor'un Beşiktaş'a mağlup olduğu karşılaşma sonrasında bordo-mavili futbolcu Olcan Adın açıklamalarda bulundu.Olcan Adın maçla ilgili olarak, "UEFA'da oynadığımız 4 maç bizim rakiplerimizin altındaydı. O maçlarda kalitemizi göstererek kazandık. Fak

Olcan yeni mevkisi için ne dedi?

Trabzonspor'un Beşiktaş'a mağlup olduğu karşılaşma sonrasında bordo-mavili futbolcu Olcan Adın açıklamalarda bulundu.

Olcan Adın maçla ilgili olarak, "UEFA'da oynadığımız 4 maç bizim rakiplerimizin altındaydı. O maçlarda kalitemizi göstererek kazandık. Fakat bu bir derbi, kötü oynadık. Beşiktaş maçı kontrol etti. Bizim açımızdan önemli bir UEFA maçı var. En iyi şekilde o maça hazırlanmak istiyoruz" dedi.

Sol bek oynaması hakkında da konuşan Olcan, "Uzun süre sol bek oynamamıştım. Oynadıkça kendimi geliştirebilirim. Hocam orada görev vermek istedi ben de seve seve kabul ettim. Dediğim gibi zamanla kendimi geliştirebilirim" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor