Olcan ve Zokora zirvede!

Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta geride kalırken, tüm maçlara yönelik yapılan değerlendirmede en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu Didier Zokora, en çok isabetli şut çeken oyuncu Olcan Adın oldu.Yayıncı kuruluştarafından yapılan analiz sonucunda K

Olcan ve Zokora zirvede!

Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta geride kalırken, tüm maçlara yönelik yapılan değerlendirmede en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu Didier Zokora, en çok isabetli şut çeken oyuncu Olcan Adın oldu.

Yayıncı kuruluştarafından yapılan analiz sonucunda Kayserispor ile oynanan maçta Trabzonspor haftanın en çok isabetli şut atan ikinci, en çok top çalan üçüncü takımı oldu. Buna göre bordo mavili ekip Kayserispor karşısında 24 şutun 8’inde kaleyi bulurken, rakipten toplam 37 top çaldı.

Kayserispor maçında 90 dakika sahada kalan  Zokora verdiği 62 pasın 58’inde isabet sağlayarak geçen hafta gibi en çok isabetli pas yapan orta saha oyuncusu özelliğini eline aldı.

Olcan Adın ise 5 şut denemesinde de rakip kaleyi bularak haftanın en çok isabetli şut çeken futbolcusu olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler