Olcan Trabzonspor'un!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Sapara'nın Gaziantepspor'a gitmek istemediği yönündeki iddialara son noktayı koydu.Olcan Adın transferinin gerçekleştiğini Sapara'yı Gaziantepspor'un kiralık olarak istediğini söyleyen Genel Sekreter Hasan Yener, "

Olcan Trabzonspor'un!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Sapara'nın Gaziantepspor'a gitmek istemediği yönündeki iddialara son noktayı koydu.

Olcan Adın transferinin gerçekleştiğini Sapara'yı Gaziantepspor'un kiralık olarak istediğini söyleyen Genel Sekreter Hasan Yener, "Olcan da herhangi bir sorun yok. İddia edilenler doğru değil" dedi.

Yener, "Olcan'ı para karşılığı aldık. Olcan'a karşılık oyuncu vermemiz söz konusu değil. Gaziantepspor'un Sapara'yı bizden kiralama talebi var. Bunun için ayrı bir bedel isteyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler