Olcan: ''Trabzonspor tek kulüptü''

Olcan Adın, Galatasaray ile Trabzonspor arasında bir tercih yapmadığını ifade etti.Trabzonspor'un geçen hafta içerisinde kadrosuna kattığı ve ilk maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı sahanın en iyi oyucularından bir tanesi olan Olcan, bordo m

Olcan: ''Trabzonspor tek kulüptü''

Olcan Adın, Galatasaray ile Trabzonspor arasında bir tercih yapmadığını ifade etti.

Trabzonspor'un geçen hafta içerisinde kadrosuna kattığı ve ilk maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a karşı sahanın en iyi oyucularından bir tanesi olan Olcan, bordo mavili takımı tercih nedeninden, Şenol Güneş'in kendisinden beklentilerine ve Milli Takım'a kadar pek çok konuda önemli açıklamalar yaptı.

TRABZONSPOR'DA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIM

Olcan, ''Belediyespor maçı bizim için çok iyi bir başlangıç oldu. Kazanmamız çok önemliydi; ilk maçımda galibiyetle tanıştım; çok mutluyum'' dedi.

ŞENOL GÜNEŞ BANA NE KADAR GÜVENDİĞİNİ GÖSTERDİ

Olcan, ''Şenol hocama çok teşekkür ederim. Lisansım çıkar çıkmaz, beni ilk maçta oynattı. Bana ne kadar güvendiğini gösterdi. Ben de kendisini mahçup etmedim. Elimden gelen bütün mücadeleyi gösterdim.Trabzonspor'un beklentileri büyük. Hedefleri olan bir takım. Ben de bu hedefler doğrultusunda başarılı olmak istiyorum. Bu konuda elimden gelen her şeyi yapacağım'' diye konuştu.

TRABZONSPOR VE GALATASARAY ARASINDA TERCİH YAPTI MI?

Olcan, 'Transferinde Galatasaray ve Trabzonspor arasında bir tercih yaptın mı?'' şeklindeki soruya ise ''Bir tercih yapmadım. Bana ciddi bir teklifle gelen tek kulüp Trabzonspor'du. Ben de seve seve bu teklifi kabul ettim; çünkü Trabzonspor Türkiye'nin en büyük kulüplerinden bir tanesi, burada oynamak benim için gurur verici'' dedi.

TRABZONSPOR'DA HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİM

Trabzonspor'da yabancılık çekmediğini dile getiren Olcan, 'Hiçbir biçimde yabancılık çekmedim. Yıllardır birlikte oynadığım arkadaşlarım var burada. Çocukluğumdan beri tanıştığım ve arkadaş olduğum oyuncular var. Hiç yabancılık çekmedim. Onlar da beni hemen içlerine aldılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

TÜM HEDEFLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Bordo mavili takımın mücadele ettiği 3 kulvarda da başarılı olmak istediğini dile getiren başarılı futbolcu, ''Trabzonspor hedeflerini, bütün Trabzon halkıyla teker teker gerçekleştirecektir. Taraftara söyleyebileceğim tek şey hep takımın yanında olmalarıdır. Trabzonspor tüm hedeflerini başaracaktır'' diye konuştu.

İYİ HAZIRLANIRSAK PSV'Yİ GEÇERİZ

PSV'yle yapılacak Avrupa Ligi maçına da değinen Olcan, 'Sadece PSV maçı değil, her maç iyi olacak, takım olarak iyi hazırlanırsak turu geçeceğimize inanıyorum. Öncelikli hedefimiz PSV yenerek tur atlamak'' dedi.

UMARIM MİLLİ TAKIM'A SEÇİLİRİM, TÜRK TEKNİK DİREKTÖRLER ŞANSTIR

Genç milli takımlarda en çok forma giyen genç oyunculardan olma özelliğiyle de dikkat çeken Olcan, Abdullah Avcı'yla birlikte Milli takımda başlayan yeni döneme de değinerek, ''Umarım Milli Takım'a seçilirim. Bu tabii ki benim göstereceğim performansa da bağlı. Türk teknik direktörler her zaman bir şanstır. Ben de bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor