Olcan görüşmeleri yeniden...

Trabzonspor, Gaziantepspor ile Olcan Adın'ın transferi konusunda 3 milyon 250 bin euro ve bir futbolcu karşılığında anlaşmaya vardığı haber üzerine Haber61.Net Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile görüştü.Şakar, Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar Ça

Olcan görüşmeleri yeniden...

Trabzonspor, Gaziantepspor ile Olcan Adın'ın transferi konusunda 3 milyon 250 bin euro ve bir futbolcu karşılığında anlaşmaya vardığı haber üzerine Haber61.Net Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar ile görüştü.

Şakar, Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a yaptığı açıklamada, "Evet bu iddialar doğru. Bizi de arıyorlar bize de bilgiler geliyor size gelen bilgilerin aynısından.

Şuanda, Tuncay Bekiroğlu arkadaşımız Ankara'ya gidiyordu tam giderken Gaziantepspor yöneticileri onu aradı ve yeniden görüşelim dedi. Görüşmeler yeniden başladı." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler