Olcan: "Çok mutluyum..."

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı başarılı oyuncu Olcan Adın, ilk kez A Milli Takıma çağırılmanın heyecanını yaşıyor.A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A Milli Takım'ın 29 Şubat Çarşamba günü Bursa'da Slovakya ile oynayacağı özel

Olcan: "Çok mutluyum..."

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı başarılı oyuncu Olcan Adın, ilk kez A Milli Takıma çağırılmanın heyecanını yaşıyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, A Milli Takım'ın 29 Şubat Çarşamba günü Bursa'da Slovakya ile oynayacağı özel maçın aday kadrosuna Trabzonspor'dan kaleci Tolga Zengin, Olcan Adın ve Burak Yılmaz'ı davet etti.

Son maçlarda oynadığı futbolla Trabzonspor'un en formda oyuncularından biri olan Olcan Adın, Slovakya maçıyla ilk kez A Milli Takım heyecanını yaşayacak. Olcan, "İlk kez A Milli takıma çağırıldığım için çok mutluyum. Trabzonspor forması altında daha bir çok başarıya imza atmak istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler