Olcan Adın'a özel izin alındı!

Trabzonspor Kulübü'nün, 5 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi Gaziantepspor'dan transfer ettiği Olcan Adın'ı antrenmana çıkarmak için yazılı onay aldığı öğrenildi.Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde genç futbolcu Olcan Adın transferini bitirmi

Olcan Adın'a özel izin alındı!

Trabzonspor Kulübü'nün, 5 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi Gaziantepspor'dan transfer ettiği Olcan Adın'ı antrenmana çıkarmak için yazılı onay aldığı öğrenildi.

Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde genç futbolcu Olcan Adın transferini bitirmişti. Ancak 5 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer dönemi öncesi Olcan'ı antrenmanlarına dahil etmişti.

Bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, "Olcan'ın bizimle antrenmana çıkması için Gaziantepspor kulübünden yazı aldık. Onların onayı olmadan asla böyle bir şeye izin vermezdik. Trabzonspor misyonu olan bir camiadır.

Gaziantepspor kulübü verdiği yazılı onayda, 'Olcan'ın Trabzonspor ile antrenmana çıkmasında herhangi bir sakınca yoktur' dedi. Bizde bu yazılı onaydan sonra Olcan'ı antrenmanlarımıza kattık. Bunlar çok önemli etik konular" dedi.

Ara transfer resmen 5 Ocak'ta başlayacağı için Trabzonspor yarın oynayacağı Manisaspor maçında Olcan'ı kadroya alamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor