Olcan Adın'a Antep'ten izin çıktı

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Olcan Adın transferine ilişkin son noktayı koydu ve İbrahim Akın’ı neden transfer ettiklerini açıkladı. "İbrahim'i yeniden Türk futboluna kazandırdık"Radyospor'da konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantepspor

Olcan Adın'a Antep'ten izin çıktı

Gaziantepspor Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl, Olcan Adın transferine ilişkin son noktayı koydu ve İbrahim Akın’ı neden transfer ettiklerini açıkladı. "İbrahim'i yeniden Türk futboluna kazandırdık"

Radyospor'da konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantepspor Basın sözcüsü Mehmet Kızıl, kırmızı siyahlı takımın transfer gündemi ile ilgili konulara da açıklık getirdi.

İşte Kızıl'ın o açıklamaları:

İBRAHİM ‘İ YENİDEN TÜRK FUTBOLUNA KAZANDIRDIK

- "Yaklaşık 3 yıl önce İbrahim Akın’ın transferi gündeme gelmişti. O dönem Başkan İbrahim Bey de çok istemişti İbrahim'i. Ama o zaman mali durumlardan dolayı alamadık. Şimdi bu olaylardan sonra transferi camiada nasıl bir tepki alır düşüncesinin toplantısını yaptık; ve transferine karar verdik."

HATA İBRAHİM'DE DEĞİL; ONU YÖNLENDİREN BÜYÜKLEİNDE

- "Bu çocuklar henüz 20'li yaşlkarda; ama onları bu hatalara zorlayanlar kaç yaşında? Eğer birşeylere bulaştırılmaya çalışılmışsa ve telkin edilmezse bu yine biz büyüklerin hatası olur İbrahim Akın ya da diğerlerinin değil"

BİZE YAKIŞANI YAPTIK; ONU YENİDEN FUTBOLA DÖNDÜRDÜK

- "Biz İbrahim Akın'ın suçsuz olduğuna inanıyoruz. Hatalar büyüklerin hırslarından kaynaklanıyor. Zaten son dönemde iyi futbolcular yetiştiremiyoruz. Dolayısıyla bu transferle İbrahim'in yeşil sahalara dönme girişimini başlattık. Şartları bile konuşmadı bizimle; 'bana bu şansı verdiniz' diye. Biz de büyük bir camiayız ve böyle günlerde bize de bu şekilde yapmak düşer"

- İbrahim’i transfer ettikten sonra bana olumlu yönde çok tepkiler geldi. Hatta bizden duyduktan sonra İbrahim’i arayan kulüpler oldu ama biz öncelik yaptığımız için anlaştık. İbrahim sahada ne yapar bilemem; ama biz onu yeniden futbola döndürdük. Kendisini bir aylık bir hazırlık döneminin ardından sahalarda göreceğiz"

OLCAN DA MUTLU OLACAKSA GİDEBİLİR

Olcan Adın, transferine ilişkin olarak da konuşan Kızıl;

- "Bizim Trabzonspor ile toplanmamız aynı güne denk geldi. Olcan’a Rusya’dan da talip var. Galatasaray ile kendisi görüşüyor. Galatasaray yüksek bedel ödemeyeceğiz dedi. Şu anda 3 milyon Euro'ya oyuncu olan bir takımız. Olcan transferine sıcak bakmamızın nedeni; Olcan bize 4 sene güzel hizmetler verdi. Bize iyi işler yaptı. Olcan da mutlu olacaksa gitmesine yeşil ışık yakarız"

HÜRRİYET YENİDEN GÜNDEMİMİZDE

Yönetici Kızıl eski oyuncuları Hüriiyet için; "Hürriyet’i tekrar gündemimize aldık. Taraftarımız çok istiyor; o da umarım tercihini bizden yana kullanır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor