Olaylı derbide flaş gelişme

Olaylı derbiden sonra dün yapılan operasyon ile gözaltına alınan 29 kişiden 27'si sorgularının tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.1 YIL MEN CEZASI ALDILAR2 kişinin ise bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Serbest bırakılan 27 kişiye 1 yıl spor

Olaylı derbide flaş gelişme

Olaylı derbiden sonra dün yapılan operasyon ile gözaltına alınan 29 kişiden 27'si sorgularının tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı.

1 YIL MEN CEZASI ALDILAR

2 kişinin ise bugün adliyeye sevk edileceği öğrenildi. Serbest bırakılan 27 kişiye 1 yıl spor müsabakalarından men cezası verildi. Bu kişiler bir yıl boyunca spor müsabakalarının yapıldığı alanlara giremeyecek.

SAĞLIK KONTROLLERİ GECE YAPILDI

Yayıncı kuruluşun çektiği görüntüler, stadın güvenlik kamerası ve polis kameralarına yansıyan görüntülerin incelenmesi sonucu kimlikleri tespit edilen şüpheliler gözaltına alınarak Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilmişti. Gözaltında bulunan şüpheliler gece saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilmişti.

NE OLMUŞTU?

Pazar günü oynanan maçın uzatma dakikalarında sahaya giren siyah-beyazlı taraftarlar maçın durmasına neden oldu. Galatasaray 90+3. dakikada 2-1 öndeyken sarı-kırmızılı futbolcu Melo'nun Ramon'a yaptığı hareket sonrasında saha içi bir anda karıştı. Saha içinde yaşanan gerginlik tribünlere de yansıdı ve doğu kapalı tribünden taraftarlar sahaya girdi. Yaşanan olaylar nedeniyle futbolcular ve hakemler soyunma odasına gitti. Güvenlik güçleri taraftarların sahaya girmesine engel olamayınca, polis sahaya girerek sert müdahalelerde bulundu. Ardından karşılaşma tatil edildi ve karar için bugün TFF'den açıklama bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor