Olay Hakem Demirlek

Trabzonspor Sivasspor maçını hakem Bülent Demirlek ve Sivasspor yöneticilerinin eden oyunu ortak sahneledikleri ortaya çıktı.Sürekli derbi maçlarda boy gösteren tecrübeli hakemin karnesi pek de parlak değil. İşte size dört örnek...3 Mayıs 2006İzmir Atatür

Olay Hakem Demirlek

Trabzonspor Sivasspor maçını hakem Bülent Demirlek ve Sivasspor yöneticilerinin eden oyunu ortak sahneledikleri ortaya çıktı.


Sürekli derbi maçlarda boy gösteren tecrübeli hakemin karnesi pek de parlak değil. İşte size dört örnek...

3 Mayıs 2006
İzmir Atatürk
Türkiye Kupası Finali
Fenerbahçe-Beşiktaş
Dakikalar 31'i gösterdiğinde Ümit Özat ile Okan Buruk arasındaki mücadele sonrasında iki futbolcu da yerde kalıyor... Herkes Ümit'e faul yapıldığını düşünürken, Demirlek Beşiktaş lehine faul kararı veriyor. Topun başına gelen Tümer, frikikten attığı golle Siyah-Beyazlı takımı öne geçiriyor. Bu karşılaşmada takdir haklarını sürekli olarak Kara Kartal'dan yana kullanan tecrübeli hakem, Fenerbahçeli taraftarların da büyük tepkisin çekmişti. Beşiktaş'ın kazandığı Türkiye Kupası'nın, Yıldırım Demörören tarafından, o dönemde hasta olan Haluk Ulusoy'un babasına götürülmesi de eleştirilmişti.

26 Kasım 2006
Hüseyin Avni Aker
Süper Lig maçı (15.hafta)
Trabzonspor-Fenerbahçe
2006/2007 sezonunun ilk yarısının bitmesine iki hafta var... Avni Aker Stadı'nda Trabzon ile Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor, hakem Bülent Demirlek... Trabzonsporlu Ufukhan, geçen hafta Ayman'ın Balili'ye yaptığı hareketten daha sert bir şekilde Uğur Boral'a tekme atıyor. Pozisyona çok yakın olan Demirlek, kırmızı kartı göstermeyince, ertesi gün hakem hocaları ve futbol otoriteleri tarafından ağır eleştiriler alıyor. Bu mücadelede de sahaya bir Trabzonspor taraftarının girmesi, Sivasspor maçıyla ufak da olsa benzerlik taşıyor.

19 Mayıs 2007
Ali Sami Yen
Süper Lig maçı (33.hafta)
Galatasaray-Fenerbahçe
İşte tüm dünyanın gündemine oturan derbi... Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etmiş, ezeli rakibi Galatasaray ile formalite maçı oynuyor. Ancak, herkesin skorunu merakla beklediği bu karşılaşma biraz 'sulanıyor'! Sarı-Kırmızılı taraftarlar sahayı pet şişe yağmuruna tutuyor, Demirlek 48'de oyunu durduruyor, 55:25'te soyunma odasına giriyor, maçı 17 dakika sonra yeniden başlatıyor. Sarı-Kırmızılılar, Sami Yen'in zeminini sulamaya devam ediyor! Herkesin tatil edilmesini beklediği maçı devam ettiren Demirlek, çok eleştiriliyor.

12 Ağustos 2007
Hüseyin Avni Aker
Süper Lig maçı (1.Hafta)
Trabzonspor-Sivasspor
Merkez Hakem Kurulu'nun gözbebeği Bülent Demirlek, ligin ilk maçında yine görev başında... Trabzonspor, Sivasspor karşısında 1-0 önde, artık uzatma bölümlerine geçilecek. Ayman Abdelazez, Sivassporlu Balili'ye öyle sert giriyor ki, herkes 'kırmızı' olması gerekir diyor. Futbolcular birbirine giriyor. Peki ya Demirlek ne yapıyor? Ayman'a ve Musa'ya sarı gösteriyor. (Burada otoritesini gösterebilse, belki de hiç olay yaşanmayacak) Sahaya bir taraftar giriyor, Mehmet Yıldız'a vuruyor. Sivaslı futbolcular bu taraftara saldırınca ortalık karışıyor. Maçı 30 saniye kala tatil ediyor.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor