Okumaya Duyarlılık Etkinliği

       Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda toplanan hazırlık sınıfı öğrencileri, bir süre kitap okuyarak okumanın önemine dikkat çekmeye çalıştı.      Okul Müdürü Zekeriya Abanozoğlu, toplumda okumaya yönelik duyarlılığı artırmak için öğrencilerle böyle

Okumaya Duyarlılık Etkinliği

 

 

     Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda toplanan hazırlık sınıfı öğrencileri, bir süre kitap okuyarak okumanın önemine dikkat çekmeye çalıştı. 

     Okul Müdürü Zekeriya Abanozoğlu, toplumda okumaya yönelik duyarlılığı artırmak için öğrencilerle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. 

     Öğrencilerin okumasına büyük önem verdiklerini ifade eden Abanozoğlu, ''Özellikle üniversite sınavlarında bazı soruların ancak okuma alışkanlığı kazanılarak çözülebileceğini hep beraber gördük. Ayrıca okumanın güzel bir alışkanlık olduğunu da bu etkinlikle birlikte göstermek istedik. Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrencilerimizle birlikte böyle bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Burada Meydan Parkı'nda oturan insanlarımızın okumaya ilgilerini artırmak istiyoruz. Umarız hedefimize ulaşırız'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor