Okul sporlarında yeni sistem

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun yapacağı spor faaliyetlerinin bu yıldan itibaren Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesi altında gerçekleştirecek. Bu kapsamda değişen yeni bilgi yönetim sisteminin okullarda bulunan Beden Eğitimi Öğretmenleri’ne anlatılmas

Okul sporlarında yeni sistem

Türkiye Okul Sporları Federasyonu’nun yapacağı spor faaliyetlerinin bu yıldan itibaren Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesi altında gerçekleştirecek. Bu kapsamda değişen yeni bilgi yönetim sisteminin okullarda bulunan Beden Eğitimi Öğretmenleri’ne anlatılması için bugün bir seminer düzenlendi.

Seminer de Okul Sporları Federasyonu ve Trabzon Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çatısı altında ilimizde gerçekleşecek olan spor müsabakalarına sporcu kayıt, müsabaka listesi, Okulların yıl içerisinde katılacağı spor branşlarının ve diğer bilgilerin paylaşımı yapıldı.  Seminere Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı, Trabzon Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Köse, Milli Eğitim Şube Müdürü Gülsüm Memiş Kaptanoğlu ve Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk’ün katılımı ile gerçekleştirildi.

Seminerin başında konuşma yapan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Cemalettin Yazıcı,” Milli eğitim bünyesi altında olan Okul Sporlarının bu yıldan itibaren Spor Bakanlığı bünyesinde olduğunu ve bizlere daha çok sorumluluk düştüğünü belirterek, “ Okullarda spor faaliyetleri yapmak, bu faaliyetlerin sayısını çoğaltmak siz değerli Beden Eğitimi Öğretmenlerimize aittir. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü olarak her zaman sizlerin yanındayız. Gerek malzeme, gerekse tesis konusunda gereken tüm hassasiyeti göstermeye çalışacağız. Trabzon bir spor şehri gerek tesis gerekse; spor adamı ve spor alanında çok büyük değerlere sahiptir” dedi.

Okul Sporları faaliyetlerini artık İl Gençlik Hizmetleri ile ortaklaşa yapacak olmalarının daha olumlu geçeceğini ifade eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Köse, “Spor Faaliyetlerinde alt yapı kaynaklarından sıkıntımız oluyordu. Artık İl Gençlik Hizmetleri bünyesi altında daha verimli bir yıl geçirilecektir. Spor olmazsa olmazımızdır. İnsanın yaşam rengi, derinliğidir. Toplumumuza spor sevdirmek Beden Eğitimi öğretmenlerinin yardımı ile olacağını” söyledi. Konuşmalarının ardından Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde çalışan Spor Uzmanları Abdullah Cevahir ve Ekrem Çolak, Beden Eğitimi öğretmenlerine yeni bilgi yönetim sistemi hakkında bilgiler sundular.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler