Oğul İstedi Baba İddaa'ya aldı

SPOR Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar ile oğlu, sosyal paylaşım sitesinde Ankaragücü-Beşiktaş maçının iddaa programında olup olmayacağını tartıştı.Ankaragücü’nün bu haftaki rakibi Beşiktaş’ın koyu bir taraftarı olan Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir

Oğul İstedi Baba İddaa'ya aldı

SPOR Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar ile oğlu, sosyal paylaşım sitesinde Ankaragücü-Beşiktaş maçının iddaa programında olup olmayacağını tartıştı.Ankaragücü’nün bu haftaki rakibi Beşiktaş’ın koyu bir taraftarı olan Spor Toto Teşkilat Başkanı Bekir Yunus Uçar’ın oğlu Burak Uçar, twitter’ı yoğun bir şekilde kullanan babasına, Ankaragücü - Beşiktaş maçının iddaa programında yer alıp almayacağını sordu.

 

Mersin İdmanyurdu - Ankaragücü maçını, risk yönetimi yüzünden almadıklarını söyleyen Bekir Yunus Uçar’a oğlu "Ankaragücü’nün de en az Beşiktaş kadar şansı var" dedi. İddaa programında kendi evinde Beşiktaş ile oynayacak Ankaragücü’nün galibiyetine 7, beraberliğe 5, Beşiktaş’ın galibiyetine ise 1.10 oran verildi.

 Bekir Yunus Uçar ile oğlunun sosyal paylaşım sitesindeki diyalogları şu şekilde:

 Burak Uçar: Bu sefer Ankaragücü İddaa’da olacak mı? Besiktaş’la oynuyor, yanlış anlaşılmasın :)

 Bekir Yunus Uçar: Risk yönetimi bu takımı bir kez izledi. Artık oran vermek mümkün. O yüzden olacak. Sonuca, skora göre değil, verilere göre İddaa’ya alınır.

 Burak Uçar: Peki bir risk olsaydı, Beşiktaş’la oynamasına rağmen iptal eder miydiniz?

 Bekir Yunus Uçar: Elbette ki. Biz takım ayrımı yapmıyoruz. Amaç güvenli bahis sistemini sürekli yürütmek. 3.5 milyon İddaacı bunun için güveniyor.

 Burak Uçar: Bu maçta Ankaragücü’nün en az Beşiktaş kadar şansı var. Oran komik olmaz insallah :)

 Bekir Yunus Uçar: Oran vermek baş bayiinin yetkisinde. Biz ona karışamayız. Amaç futbolu keyiflendirmekse oran ayrıntıdır.

 Bekir Yunus Uçar, ilerleyen saatlerde oğluna şu tavsiyede bulunuyor: "Okulda arkadaşlarına İddaa oynamalarının kesinlikle yasak olduğunu her zaman hatırlat. Oynamayı bırak, bayiye bile girmesinler sakın."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler