Öğrenciler birbirleriyle yarıştılar

Antrenman öncesi futbolcuları ziyaret ederek Fenerbahçe maçı öncesi moral veren Trabzon Kız Meslek Lisesi öğrencileri, Trabzonspor’un file bekçisi Onur Kıvrak’tan imza almak ve fotoğraf çekilmek için birbirleriyle yarıştı. Başarılı file bekçisi Onur Kıvra

Öğrenciler birbirleriyle yarıştılar

Antrenman öncesi futbolcuları ziyaret ederek Fenerbahçe maçı öncesi moral veren Trabzon Kız Meslek Lisesi öğrencileri, Trabzonspor’un file bekçisi Onur Kıvrak’tan imza almak ve fotoğraf çekilmek için birbirleriyle yarıştı.

 

Başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, kendisinden imza ve fotoğraf çekilmek isteyen öğrencilerin hiç birini geri çevirmedi. Trabzon Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin kendisine bu kadar sevgi seli göstermelerinin mutluluk verici olduğunu ifade eden kaleci Onur, “Trabzonspor sevgisi çok büyük. Her gün yeni bir okul bizi ziyarete geliyor.

 onur.20120412150717.jpg

Bu Fenerbahçe öncesinde bizim için çok büyük moral kaynağı oluyor” dedi. Pazar günü Süper Final maçında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları maça da değinen Onur, “Zor bir karşılaşma olacak. Bu nedenle antrenmanlarımızı neşeli bir şekilde sürdürüyoruz. Takım arkadaşlarımla birlikte bu maça kilitlendik.

 

Ligde oynadığımız iki maçta galibiyete ulaşamadık ancak bu zorlu maçta alacağımız üç puanla tarihe adımızı yazdıracağız” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor