Of'ta başarılı karateciler ödüllendirildi

Of ilçesinde düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası'nda 12 madalya kazanan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcuları, düzenlenen törenle ödüllendirildi.  Dereceye giren sporcu ve aileleri ile okul yöneticilerini makamında kabul ede

Of'ta başarılı karateciler ödüllendirildi

Of ilçesinde düzenlenen Uluslararası Karate Şampiyonası'nda 12 madalya kazanan Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü sporcuları, düzenlenen törenle ödüllendirildi.  

Dereceye giren sporcu ve aileleri ile okul yöneticilerini makamında kabul eden Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, bu tür mükemmel başarıların yakalanmasında aile desteğinin önemine değinerek, madalya alan öğrencilerin velilerini kutladı. 
     
Daha sonra düzenlenen törende sporculara ödüllerine veren Arısoy, Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nun başarısının mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ''Tabi biz hep zirveye çıkmanın değil, zirvede devamlı kalmanın önemli olduğunu vurguluyoruz.
 
Cumhuriyet İlköğretim Okulu, diğer okullarımıza rehberlik açısından yol gösterici, bir başarının yakalanmasında izlenmesi gereken yolun ne olduğu konusunda rehberlik ve öncülük yapmıştır'' dedi. 
   
Vakfıkebir Cumhuriyet İlköğretim Okulu Spor Kulübü antrenörü Mehmet Yıldızlar ise amaçlarının ilçedeki sporcuları ulusal ve uluslararası müsabakalara hazırlayıp Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edebilmek olduğunu ifade ederek, ''Bu konuda bizlere destek veren başta Sayın Kaymakamız olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Okul Müdürümüz ve değerli velilerimize teşekkür ediyorum'' diye konuştu. 
     

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor