Ofspor’da tarihi seferberlik

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Ofspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Denizli Belediyespor’u devirmek istiyor.Cumrtesi günü saat 15 30 'da başlayacak karşılaşma öncesi Bordo-Beyaz-Mavililer’de adet

Ofspor’da tarihi seferberlik

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Ofspor, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Denizli Belediyespor’u devirmek istiyor.

Cumrtesi günü saat 15 30 'da başlayacak karşılaşma öncesi Bordo-Beyaz-Mavililer’de adeta seferberlik ilan edilirken, teknik patron Tolgay Kerimoğlu,da futbolculara motivasyona başladı.

Karşılaşmanın oynanacağı Cumartesi günü Of Belediye başkanı ve Of Kaymakamının yanı sıra STK ‘lar takıma ve taraftara mesaj vermek amacıyla maçtan 2 saat önce birlikte yürüyerek karşılaşmaya gidecekler.

KAZANIRSAK RAHATLARIZ

Ofspor,başkanı Olcay Saral , Denizli Belediye ile sezonun en önemli maçlarından birine çıkacaklarını söyledi. Başkan Saral  Denizli Belediyespor ‘u yenmek zorunda olduklarını belirterek”  Rakibimiz de bizim gibi alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren bir ekip. Bu nedenle zorlu bir maç olacak. Kazanmak için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Başkan Olcay Saral Denizli Belediyespor ile oynayacakları maç öncesi  taraftara seslenerek”  Onlara her zamankinden daha çok bu maçta ihtiyacımız var. Tribünlerin hiç boş yer kalmayacak bir şekilde dolmasını ve taraftarlarımızın 90 dakika boyunca bize destek vermesini bekliyoruz” dedi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor