Ofspor’da Batur bırakıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor'da, Kulüp Asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, Teknik Direktör İsmail Batur ile karşılışlı anlaştıklarını, Tokatspor karşılaşmasının ardından görevinden ayrılmasına karar verdiklerini söyledi.Spor Toto 2. Lig Beyaz

Ofspor’da Batur bırakıyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor'da, Kulüp Asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, Teknik Direktör İsmail Batur ile karşılışlı anlaştıklarını, Tokatspor karşılaşmasının ardından görevinden ayrılmasına karar verdiklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Ofspor'da, Kulüp Asbaşkanı Yunus Hacıahmetoğlu, Teknik Direktör İsmail Batur ile karşılışlı anlaştıklarını, Tokatspor karşılaşmasının ardından görevinden ayrılmasına karar verdiklerini söyledi.

 Hacıahmetoğlu,  yaptığı açıklamada, Teknik Direktör Batur ile salı günü görüştüklerini belirterek, "Karşılıklı olarak anlaştık. İlk yarının son maçı olan Tokatspor karşılaşmasının ardından ayrılmasına karar verdik" dedi.

Batur'un Kızılcahamamspor maçında hakemlere gösterdiği tepkinin ardından bir maç ceza aldığını ifade eden Hacıahmetoğlu, "Hocamız zaten Tokatspor maçında cezalı. Ama biz hocamıza duyduğumuz saygıdan dolayı Tokatspor maçını da tamamlamasını istedik. Bu maçın ardından yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.

Yeni teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini kaydeden Hacıahmetoğlu,

"İnşallah en kısa sürede yeni hocamızı takımın başına getireceğiz. Görüşmelerimiz devam ediyor. Birkaç isim var ama şu an isim zikretmek doğru olmaz. Tokatspor maçının ardından yeni hocamızla masaya oturacağız. Devre arası planlamamızı ve yeni transferlerimizi yeni hocamızın yapabilmesi için seri hareket edeceğiz" dedi.

Hacıahmetoğlu, oyuncuları Ahmet Aktaş, Can Ulun ve Güray Gündoğdu ile de yollarını ayırdıklarını belirterek, "İlk yarı boyunca kendilerinden yeterince faydalanamadık. Karşılıklı görüşerek sözleşmelerini feshettik. Hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor