Ofspor'a büyük ŞOK

TFF, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında oynayan 13 futbolcunun alacaklarına karşılık icraya verdikleri Ofspor’a transfer yasağı koydu. Yönetim olarak kulübün 5 milyon TL’lik borcunu kısa dönemde 4 milyon TL’ye düşürdüklerini bildiren Kulüp Başkanı Olcay

Ofspor'a büyük   ŞOK

TFF, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında oynayan 13 futbolcunun alacaklarına karşılık icraya verdikleri Ofspor’a transfer yasağı koydu. Yönetim olarak kulübün 5 milyon TL’lik borcunu kısa dönemde 4 milyon TL’ye düşürdüklerini bildiren Kulüp Başkanı Olcay Saral, “Zor bir görev devraldık. Bu görevin üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Ancak, başta Oflu işadamlarımız olmak üzere tüm Ofluların maddi ve manevi desteğine ihtiyacımız var. Amacımız kulübü borç sarmalından kurtarıp, ayakları yere basan ve üst ligleri hedefleyen takım haline getirmektir” dedi.

FUTBOLCULARIN DUYARLILIĞI

Ofspor’dan alacaklarını zamanında alamayıp kulübü icraya veren futbolcularla yaptıkları görüşmelerde, futbolcuların alacaklarından indirime gitmeyi kabul ettiklerini söyleyen Başkan Saral, aynı fedakarlığı Oflu işadamlarından beklediklerini bildirdi. Saral, bu süreçte Of Belediye Başkanı Murat Saral’ın elini taşın altına koyduğunu, destek olanların sayısının artmasını beklediklerini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler