Ofspor tur peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında bugün İskenderun Demir Çelik ile karşı karşıya gelecek.İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak 90 dakikayı Ahmet Eşref Sarı yönetecek. Bu önemli maç

Ofspor  tur peşinde

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Ofspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Kademe maçında bugün İskenderun Demir Çelik ile karşı karşıya gelecek.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak 90 dakikayı Ahmet Eşref Sarı yönetecek. Bu önemli maçta sakatlıkları devam eden Ziya Şakar, Emre Hamzaoğlu ve İsmail Odabaşı takımdaki yerlerini alamayacak.

 

KAZANMAK İSTİYORUZ

 Ofspor teknik direktörü İsmail Batur, kupada da tur atlamak istediklerini belirterek”  “ İskenderun Demir Çelik ile önce kupada  30 eylülde de  ligde karşı karşıya geleceğiz. Bu iki maçı da kazanmak istiyoruz.dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor