Ofspor 6-0'ın rövanşını aldı

TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Karsspor'u 3-2 yenen Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, deplasmanda çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi. Birinci, yaptığı açıklamada, Karsspor karşısında takımının ortaya koyduğu futboldan son derece memnun oldu

Ofspor 6-0'ın rövanşını aldı

TFF 2. Lig 3. Grup'ta deplasmanda Karsspor'u 3-2 yenen Ofspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, deplasmanda çok önemli 3 puan aldıklarını söyledi.

Birinci, yaptığı açıklamada, Karsspor karşısında takımının ortaya koyduğu futboldan son derece memnun olduğunu belirterek, ''Rakibimiz karşısında çok iyi mücadele ettik, bu oyunumuzun karşılığında da ilk golü biz attık. İlk yarının bitimine çok az bir süre kala rakip Karsspor beraberliği yakaladı. İlk yarıda olduğu gibi ikinci yarıya da iyi başladık. Oyuna hakim olan taraf bizdik'' dedi.

İkinci yarının hemen başında buldukları 2 golle skoru 3-1 yapmayı başardıklarını ifade eden Birinci, ''Daha sonra ise rahat bir futbol sergilemeye başladık ve arkamıza yaslandığımız bir anda uzatma dakikalarında kalemizde golü gördük. Sonuçta böylesine bir deplasmanda çok önemli 3 puan aldığımız için sevinçliyiz'' diye konuştu.

Birinci, Ofspor'da kötü günlerin geride kaldığını dile getirerek, ''İki haftadır üst üste galip gelmeyi başardık ve istikrar yakaladık. Rakibimize ilk devrede farklı yenilmiştik. Hem o maçın rövanşı alındı, hem de rakibimizle aynı puana sahiptik, puan farkını 3 yaptık ve bir basamak da ligde yukarı çıktık. Oyuncularımı Karsspor karşısında ortaya koydukları futboldan dolayı kutluyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler