Off Road Kulübü 1. oldu

  Bolu'da geçtiğimiz haftasonu düzenlenen 5. Bolu Doğa Sporları Festivali'nde yapılan Off Road yarışlarında Çarpışantürk etabında şampiyon olan Trabzon Off Road Kulübü Başkanı Emir Sözen ile CO Pilotu Taha Özak Trabzon’a birincilik kupasıyla döndü.  Bu yı

Off Road Kulübü 1. oldu

 

 

Bolu'da geçtiğimiz haftasonu düzenlenen 5. Bolu Doğa Sporları Festivali'nde yapılan Off Road yarışlarında Çarpışantürk etabında şampiyon olan Trabzon Off Road Kulübü Başkanı Emir Sözen ile CO Pilotu Taha Özak Trabzon’a birincilik kupasıyla döndü. 

 

Bu yıl Bolu’da 30 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında 5.’si düzenlenen ve toplamda 350 Off Road aracı ve binlerce kişinin katıldığı Gezenbilir & Boloff Off Road ve Doğa Sporları Festivali’ne Trabzon Off Road Kulübü, Başkan Emir Sözen, kulüp üyeleri Taha Özak, Uğur Haliloğlu, Şenol Metin, Mustafa Şahin ve Cengiz Şahinle birlikte 2 araçla katıldı.

 

Düzenlenen Off Road yarışlarında Çarpışantürk etabında Emir Sözen’in pilotluğunu ve Taha Özak’ın Co-Pilotluğunu yaptığı TROFF aracı en iyi zamanla 1. Olarak şampiyonluk kupasını Trabzon’a getirdiler.

 

Trabzon Off Road Kulübü Başkanı Emir Sözen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Ekibimizle çok iyi çalıştık. Trabzon Off-Road sporunda her geçen gün kendini geliştiriyor, zaten bölgemizin coğrafi yapısı bu spora çok uygun. Bu sporun yapılması hem şehrimizin tanıtılması hem de bu sporun Karadeniz’in yaylalarında yapılması adına Trabzon’a turistleri çekiyor. Tarifsiz bir mutluluk yaşadık. Trabzon'un her alanda güçlü ve başarılı olduğunu gösterdik” dedi.

 

ofroad1.jpg

 

Önümüzdeki yıl Trabzon’da bir Off Road festivali gerçekleştireceklerini ve binlerce turist ile yüzlerce off road aracını Trabzon’a getirteceklerini belirten Emir Sözen “Bolu’da kazandığımız bu kupa bundan sonra alacağımız kupaların garantisidir” diye konuştu.

 

ofroad2.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler