Ocak'ta ayrılık mı var?

Trabzonspor’un dört Polonyalısından biri olan Pawel Brozek, ülkesinde verdiği röportajda, bordo mavili ekipteki geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, mevcut durumun değişmemesi halinde, Ocak ayında ayrılabileceğini söyledi."KİRALI

Ocak'ta ayrılık mı var?

Trabzonspor’un dört Polonyalısından biri olan Pawel Brozek, ülkesinde verdiği röportajda, bordo mavili ekipteki geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Golcü futbolcu, mevcut durumun değişmemesi halinde, Ocak ayında ayrılabileceğini söyledi.

"KİRALIK GİTMEM"
Brozek, Polonya’nın köklü gazetelerinden Przeglad Sportowy’e verdiği röportajda “Eğer Trabzonspor’daki durumum böyle devam ederse, Ocak ayında kulüp değiştirmeyi düşünüyorum. Takıma giremiyorum. Hocam Smuda (Polonya milli takım hocası) ile de görüştüm. Trabzon’da oynayamıyorsam, başka bir yere giderim” dedi.

Brozek, kiralık mı gideceği sorusuna ise “Hayır, kiralık olarak değil. Kulüp değiştirirsem temelli olacaktır. Ama şu anda henüz net bir şey yok.” yanıtını verdi.

"BASKI ÇOK FAZLA"
Türkiye’de baskının fazla olduğunu da dile getiren 28 yaşındaki deneyimli futbolcu “Türkiye’de futbolcular üzerinde çok baskı var. Özellikle Trabzon’da yaşayan insanlar için beraberlik bile bir başarısızlık anlamına geliyor” şeklinde konuştu.

Pawel, kardeşi Piotr ile birlikte geçtiğimiz sezonun devre arasında, uzun yıllar formasını giydiği Wisla Krakow’dan 2 Milyon Euro karşılığında 1 yıl opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllığına transfer edilmişti.

Polonya milli takımının da formasını giyen oyuncu, Trabzonspor formasıyla çıktığı 18 resmi maçta tam 4 gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor