O Trabzonsporlu bir Japon!

Bisikletiyle 150 ülkeyi görerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi planlayan Ryohei Oguchi, İstanbul'a geldi. Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda hatıra fotoğrafı çektiren 31 yaşındaki Ryohei Oguchi, 4 yılda 26 ülkeyi dolaştı. Dünya turunun sonunda 150 ülkeyi gö

O Trabzonsporlu bir Japon!

Bisikletiyle 150 ülkeyi görerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi planlayan Ryohei Oguchi, İstanbul'a geldi. Taksim Cumhuriyet Anıtı'nda hatıra fotoğrafı çektiren 31 yaşındaki Ryohei Oguchi, 4 yılda 26 ülkeyi dolaştı. 

Dünya turunun sonunda 150 ülkeyi görerek Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi planlayan Ryohei Oguchi'nin yolculuğunun toplamda 7 yıl sürmesi bekleniyor. Ziyaret ettiği ülkelerdeki yerel hayatı ve farklı kültürleri daha yakından tanıyabilmek için bisikleti tercih ettiğini anlatan Oguchi'nin geçtiği ülkelerde yaşadığı sürprizler, karşılaştıkları zorluklar ve kurduğu dostluklar herkesin ilgisini topluyor. Bu yolculuğun en büyük hayali olduğunu dile getiren Oguchi, dünya turunun masraflarını karşılayacak parayı biriktirmek için tam dört yıl boyunca finans danışmanlığı yapmış. İlk olarak tüm Japonya'yı bisikletiyle turlayan Oguchi daha sonra Yeni Zelanda'ya geçip oradan da Singapur, Malezya, Tayland, Tibet, Vietnam, Sri Lanka, Kazakistan ve daha birçok ülkeyi ziyaret etti.

'TÜRKİYE'DE Trabzonspor TARAFTARIYIM'

Türkiye'ye Gürcistan sınırından giriş yapan Oguchi, Trabzon, Samsun, Safranbolu, Fethiye, Kapadokya ve Pamukkale'nin ardından İstanbul'a geldi. Safranbolu evlerine bayıldığını ifade eden Ryohei Oguchi aynı zamanda tam bir futbol tutkunu olduğunu belirtti. Trabzonspor'un Şampiyonlar Ligi grup maçında Fransa'nın Lille takımıyla yaptığı karşılaşmayı yerinde izleyen Oguchi, maçın oynandığı Hüseyin Avni Aker stadının atmosferinin muhteşem olduğunu dile getirdi. Oguchi, "Bundan böyle ben de bir Trabzonspor taraftarıyım. Türk insanları çok sıcakkanlı ve misafirperver. Baklava ve Türk kahvesini de çok seviyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor