O Polis açığa alındı

Trabzon Vali Vekili Adem Karahasanoğlu, haber61.net'e açıklama yaparak, polis Memuru Adnan Gümüştekin'in açığa alındığını söyledi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, futbolcu Didier Zokora, Trabzonspor taraftarları ve Trabzon halkına twitter adresinden haka

O Polis açığa alındı

Trabzon Vali Vekili Adem Karahasanoğlu, haber61.net'e açıklama yaparak, polis Memuru Adnan Gümüştekin'in açığa alındığını söyledi.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, futbolcu Didier Zokora, Trabzonspor taraftarları ve Trabzon halkına twitter adresinden hakaretlerde bulunan Gümüştekin ile ilgili olarak Haber61.net'e ulaşan Vali Vekili Karahasanoğlu, "Yaşanan olayla ilgili olarak emniyet mensubu olan polis memuru Adnan Gümüştekin açığa alındı.

Ayrıca kendisi hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı. Trabzon halkının bu konuyla ilgili bilgisi olsun. Valilik olarak sağduyulu şekilde soruşturmamızı sürdürüyoruz" dedi.

 

Bilindiği gibi haber61.net, Polis Memuru Adnan Gümüştekin'in twitter adresine Sadri Şener, Zokora ve Trabzon halkı hakkında hakaret içeren sözler paylaşması üzerine bunu haberleştirmişti.

 

HABERİN LİNKİ İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor