"O maytapı atan..."

Galatasaray maçının 59'uncu dakikasında Burak Yılmaz'a yabancı madde atan seyirciyi uyarmaya gittiği sırada yanında maytap patlayan Trabzonsporlu Giray Kaçar, "O maytapı atanın Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum. Serçe parmağım yandı. Gece boyunca kulakla

"O maytapı atan..."

Galatasaray maçının 59'uncu dakikasında Burak Yılmaz'a yabancı madde atan seyirciyi uyarmaya gittiği sırada yanında maytap patlayan Trabzonsporlu Giray Kaçar, "O maytapı atanın Trabzonsporlu olduğuna inanmıyorum. Serçe parmağım yandı. Gece boyunca kulaklarımın içinde hep uğultu vardı" dedi.

"BEN GİDİNCE BİR ŞEY ATILMAMALIYDI"

Burak'ın ceza sahasında yerde yattığını ve seyircinin yabancı maddeye atmaya devam ettiğini görünce oraya gittiğini belirten Giray Kaçar, daha sonra şunları söyledi:

"Ben oraya gittikten sonra seyircinin bir şey atmaması lazımdı. Ben oradayım, niye atıyorsun? Onu atan Trabzonsporlu olamaz. Bunun örneklerini çok gördük. Tolga ağabeye de oldu. Seyircinin daha duyarlı olması lazım. Atılan maytap nedeniyle serçe parmağım yandı, derisi kalktı. Alnımda şişlik oluştu. Gece boyunca kulaklarımın içinde hep uğultu vardı. Yeni kendime gelebildim. Ben oradayım, niye atıyorsun? Olayı sakinleştirmek istemiştim. Seyircinin şunu anlaması lazım, bu tür durumlarda başkalarına koz vermeye gerek yok. Taraftar, daha bilinçli olmalıydı. Bir taraftar takımına, kendi oyuncusuna niye zarar versin ki? Yapılanlara üzüldüm tabi. Burak'a da atılmaması lazımdı".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler