O kupa Trabzonspor'un alın teridir

Şike davasında Şike ile ilgili ceza çıkasına rağmen ve de Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıdırımın'da şike adı altında ceza almasına rağmen kupa hala Fener'de. Bugün şike davasının 23. duruşmasında kararlar belli oldu. Aziz Yıldırımın ceza alması nedeniyle

O kupa Trabzonspor'un alın teridir

Şike davasında Şike ile ilgili ceza çıkasına rağmen ve de Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıdırımın'da şike adı altında ceza almasına rağmen kupa hala Fener'de.

 

Bugün şike davasının 23. duruşmasında kararlar belli oldu. Aziz Yıldırımın ceza alması nedeniyle Trabzonspor'un 2010-2011 sezonundaki Şampiyonluk kupasının tekrar Trabzonspor'a geri verilmesi konusunu gündeme getiridi.

 

Türk spor camiasındaki duruma objektif bakan spor yazarları ve yorumcuları Fenerbahçe Külübü Başkanının 1 gün dahi şike ile ilgili ceza alması nedeniyle tekrar o kupanın Trabzonspor'un hakkı olduğunu ifade ettiler. Ligde o sene Trabzonspor ile Fenerbahçe ligi  82 puan ile tamammalımış ancak , Fenerbahçe'nin bu puanları şikeyle aldığı ortaya çıkmıştı

Türk sporundaki objektif spor yorumcuları 2010-2011 sezonunun şampiyonun Trabzonspor olduğunu ve lig şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a geri verilmesi gerektiği yönünde görüş bildirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor