"O haber tamamen asparagas"

Haber61.Net - Spor Servisi- Türkiye Ziraat Kupası B gurubunda mücadele eden 1461 Trabzon kendi evinde oynadığı Fenerbahçe karşılaşması sırasında basın tribününde sinkafli sözler ile Fenerbahçeli futbolculara hakaret edildiğini iddia eden Hürriyet gazetesi

"O haber tamamen asparagas"

Haber61.Net - Spor Servisi- Türkiye Ziraat Kupası B gurubunda mücadele eden 1461 Trabzon kendi evinde oynadığı Fenerbahçe karşılaşması sırasında basın tribününde sinkafli sözler ile Fenerbahçeli futbolculara hakaret edildiğini iddia eden Hürriyet gazetesi Fenerbahçe Muhabiri, Trabzonlu gazeteci Ulaş Özdemir’e iftira şeklinde hazırlamış ve yayınlamış olduğu haber üzerine Radyohaber61’e açıklama yapan Özdemir, “ basın tribününde otururken iki arka sıramda oturan Hürriyet muhabiri neye göre yazmış tam anlamadım.  

Karşılaşmanın sonuna doğru oyun esnasında Kaleci Fatih Selçuk ile arasında geçen olay sırasında yorum yaptım bu yapmış olduğum yorumda da Cristian ile ilgili bahsi geçen söz yok. Hürriyet muhabiri ulusal düzeyde yayın yapan iki muhabiri şahit tutarak TSYD’ye şikâyette bulundu.”dedi.

Özdemir, “ burada bahsi konu geçen sözler doğru değil iki tane de şahit tutmuşlar. Şimdi bende iki tane şahit bulup ispatsız delilsiz bu adamlar küfretti desem ne olur.  Birde FB TV’nin muhabirlerini maç arasında içeride bir kişinin aradığını söyleyen bu muhabir bu sözleri ispatlayamadı. Bu da gösteriyor ki bu haber tamamen asparagas haber”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor