O atamadığım gol beni 10 yıl yaşlandırdı

Genç futbolcu “Televizyondan pozisyonların tekrarını seyrettim, resmen kahroldum. Volkan’ı geçtikten sonra gol yapamadığım pozisyon var ya, beni 10 yıl ihtiyarlattı. Taraftardan özür diliyorum, beni affetsinler” dedi.Fenerbahçe maçında 4 net fırsatı kulla

O atamadığım gol beni 10 yıl yaşlandırdı

Genç futbolcu “Televizyondan pozisyonların tekrarını seyrettim, resmen kahroldum. Volkan’ı geçtikten sonra gol yapamadığım pozisyon var ya, beni 10 yıl ihtiyarlattı. Taraftardan özür diliyorum, beni affetsinler” dedi.

Fenerbahçe maçında 4 net fırsatı kullanamayan Olcan Adın’dan itiraf.
 
Spor Toto Süper Lig’de pazartesi günü Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Fenerbahçe’yi resmen elinden kaçıran Trabzonspor’da “maçın kahramanı” Olcan Adın çok üzgün.
 
4 net pozisyona giren, 2 yüzde 100’lük fırsattan yararlanamayan yıldız futbolcu, zor zamanlar yaşıyor.
 
Televizyonda maçtan sonra pozisyonların tekrarını izlediğini ifade eden milli oyuncu, “Resmen kahroldum. Trabzonsporlu taraftarlardan çok özür diliyorum” ifadesini kullandı.
 
Herkese kendimi affettireceğim
Özellikle Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldığı pozisyona takıldığını vurgulayan Olcan Adın, “Tekrar izlediğimde ömrümden 10 yıl gitti. İnanılmaz bir pozisyonu kaçırmışım. Kendime hiç yakıştıramadım.
 
Kendime çok kızıyorum. Kazanamadığımız için büyük üzüntü duyuyorum. Bu pozisyonları harcamak bana hiç yakışmadı. Ama bunlar futbolun içinde var.
 
Artık kendimi affettirmek için çalışacağım. Bütün gücümü ortaya koyacağım” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler