O artık Barcelona'da olmayacak

  Barcelona Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Oyuncumuz Seydou Keita, bize akşam saatlerinde Barcelona'da kalmayacağını bildirdi. Kulüp olarak kendisine şu ana kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, profesyonel ve şahsi hayat

O artık Barcelona'da olmayacak

 

 

Barcelona Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Oyuncumuz Seydou Keita, bize akşam saatlerinde Barcelona'da kalmayacağını bildirdi. Kulüp olarak kendisine şu ana kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, profesyonel ve şahsi hayatında başarılar dileriz" denildi.

 

Sevilla takımından 4 yıl önce Katalan ekibine transfer olan 32 yaşındaki oyuncu, Barcelona forması ile toplam 14 kupa kazandı.(3 La Liga, 2 Şampiyonlar Ligi, 2 İspanya Kupası, 2 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu Kupası, 3 İspanya Süper Kupası ve 2 Avrupa Süper Kupası)

 

Keita'nın, Çin'in Dalian Aerbin Kulübü'yle anlaştığı ve 2.5 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler